TampereAllbright
Menu

30.3.2016 | Aki Anttila

6AIKA – INNOVAATIOALUSTAT OSAKSI YRITYSPALVELUITA -KILPAILU

6aika-tunnus-slogan-RGB-C

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy pyytää ratkaisuehdotuksia avointen innovaatioalustojen yrityksille tarjoamien palvelujen ja prosessien kehittämiseksi.
Ratkaisujen tuloksena innovaatioalustojen kykyä rakentaa palveluprosessin ympärille toimiva ansaintalogiikka on parantunut. Alustojen yrityspalveluja on kehitetty vähintään kuudessa (6) erilaisessa innovaatioalustassa sekä kehitetty toimintamalli, jossa alustatyöskentelyä pystytään hyödyntämään yritysten kansainvälisten toimintojen tukemisessa.
Ratkaisuehdotukset voivat käsittää avoimiin innovaatioalustoihin liittyviä asiantuntijaluentoja, liiketoiminta- ja palvelumuotoilua, käyttäjätiedon hankkimista ja fasilitointia esimerkiksi alustatoimijoiden työpajoissa ja muissa tilaisuuksissa.
Menetelmillä tarkoitamme esim. fasilitointi- palvelu- ja liiketoimintamuotoilun työkaluja ja menetelmiä, asiakaskeskeisyyden ja käyttäjätiedon tuomista alustojen projekteihin tai keinoja uusien, yllättävien verkostojen ja kumppanuuksien aikaansaamiseksi.

Ratkaisut ja kokeilut tulee toteuttaa yhdessä yritysten kanssa, niillä tulee olla hyötyä yrityksille ja niissä on kokeiltava erilaisia ansaintamalleja, jossa yksityisen, julkisen ja talkootyön osuus voi vaihdella. Ratkaisujen ja kokeilujen ja palveluiden on oltava monistettavissa muihin kuutoskaupunkeihin.
Ratkaisuehdotuksen tekijältä odotetaan valmiutta osallistua toimeksiantoihin, joita voidaan järjestää eri 6Aika-kaupungeissa (Oulu, Tampere, Turku, Helsinki, Espoo ja Vantaa).

Osallistu kilpailuun!

Aki Anttila

Muotoco

Tredea

eu6aika-tunnus-slogan-RGB-C

Yhteystiedot

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy

Kehityspäällikkö
Aki Anttila
050 365 6664
aki.anttila@tredea.fi

Tilaa sisältö

Syötä sähköpostiosoitteesi tilataksesi blogin artikkelit ja saadaksesi päivityksiä sähköpostitse.