TampereAllbright
Menu

Ajankohtaista

30.3.2016 6AIKA – INNOVAATIOALUSTAT OSAKSI YRITYSPALVELUITA -KILPAILU KILPAILUAIKA 30.3. – 11.4.2016

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy pyytää ratkaisuehdotuksia avointen innovaatioalustojen yrityksille tarjoamien palvelujen ja prosessien kehittämiseksi. Osallistu kilpailuun!


13.3.2015 Muoti- tai lifestyle-yritys: hae mukaan Maailmanvalloittajiin!

Maailmanvalloittajat auttaa yrityksiä kehittämään ja kasvattamaan liiketoimintavalmiuksiaan ja ottamaan harppauksen kohti kansainvälistä menestystä liiketoiminnassaan. Valmentajina, mentoreina ja inspiraattoreina toimivat sekä kokeneet liiketoimintakehittäjät että alan ansioituneet ammattilaiset Suomesta ja ulkomailta.  Tekesin Fiiliksestä fyrkkaa -ohjelma tarjoaa apuaan muoti- ja lifestyle -alan yrityksille. Hae mukaan Tekesin tunnustelupalvelun kautta! Hakuaika on 11.3.–10.4.2015.


2.3.2015 Interaction 16 ­-konferenssi Helsingissä

Interaction Design Association IxDA:n yhdeksäs Interaction­konferenssi järjestetään Helsingissä 2.–4. maaliskuuta 2016. Interaction 16:n myötä Helsinkiin saapuu lähes 1000 vuorovaikutussuunnittelun asiantuntijaa, johtajaa, opiskelijaa ja vapaaehtoista kolmen päivän ajaksi osallistumaan työpajoihin sekä luentoihin.


10.2.2015 Verkkojulkaisu Helsinki Design Weekly esittelee muotoilualan ilmiöitä

Helsinki Design Week lanseerasi viime vuoden lopulla uuden muotoiluun keskittyvän verkkomedian Helsinki Design Weeklyn. Julkaisun tavoitteena on luoda Suomeen maasta pitkään puuttunut alusta muotoilukeskustelulle sekä monipuoliselle alan ilmiöiden esittelylle. Helsinki Design Weeklyä julkaistaan sekä suomeksi että englanniksi. Julkaisu on suunnattu muotoilualan ammattilaisten lisäksi suurelle yleisölle niin kotimaassa kuin kansainvälisesti. Tutustu lehteen


19.1.2015 Verkostoitumisen työpaja muotoilupalvelujen tarjoajille ja pk-yrityksille 10.2.

Miten menestyä yhdessä tulevaisuuden toimintaympäristössä ja haasteissa? Miten asiantuntijapalveluiden markkinointi on muuttunut? Kuinka rakennan itselleni hyvät verkostot? Näihin kysymyksiin vastaa Muotocon seuraava verkostoitumistyöpaja!


14.1.2015 M&M: Designiin panostaminen voi jopa kolminkertaistaa yrityksen arvon

Suuryrityksiä vertailleesta tutkimuksesta käy ilmi, että hyvän suunnittelun arvo näkyy suoraan yrityksen tuloksessa.


14.1.2015 Tieto&trendit: Design parantaa kilpailukykyä

Yrityskyselyjen mukaan 80 prosentissa maamme yrityksistä muotoilua ei hyödynnetä tai asiasta ei ole riittävästi tietoa. Kyselyistä ilmeni kuitenkin, että muotoilulla on parannettu tuotteen laatua ja käytettävyyttä.


14.1.2015 3D-tulostuksella vauhtia tuotekehitysprosessiin?

Yritysten tuotekehitysprosesseja pyritään nopeuttamaan, jotta uusia tuotteita saataisiin markkinoille ripeämmin. Yksi varteenotettava väline tähän on kolmiulotteinen tulostus eli 3D-tulostus. Lue uutinen Elinkeinoelämän keskusliiton sivuilta.


14.1.2015 Kilpailu parhaasta eHealth-ratkaisusta – ilmoittaudu nyt!

EU:n eHealth Competition 2015 -kilpailussa etsitään parasta pk-yrityksen kehittämää eHealth- tai mHealth-ratkaisua.


12.1.2015 Kohti älykkäämpää kaupunkia – innovoi, ideoi ja osallistu kilpailuun!

Älytystila-kilpailussa haetaan Tampereen kaupunkilaisten ja yritysten ideoita uusista älykkään kaupungin toteutustavoista.


9.1.2015 Muotoilualan palveluverkoston verkkosivut on avattu!

Olemme avanneet muotoilualan palveluverkostomme verkkosivut. Muotocon tavoitteena on edistää pirkanmaalaisten yritysten muotoilun käyttöä ja muotoilutietoutta. Muotoilun asiantuntijoille Muotoco haluaa tarjota mahdollisuuden markkinoida itseään ja kertoa omasta osaamisestaan verkoston avulla. Katso uutinen.


Muotoco

Tredea

eu6aika-tunnus-slogan-RGB-C

Yhteystiedot

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy

Kehityspäällikkö
Aki Anttila
050 365 6664
aki.anttila@tredea.fi

Tilaa sisältö

Syötä sähköpostiosoitteesi tilataksesi blogin artikkelit ja saadaksesi päivityksiä sähköpostitse.