TampereAllbright
Menu

Yrityksille

Ratkaise yrityksesi haasteet ja lisää kilpailukykyä

Muotoco yhdistää tarpeen ja tekijän. Pystyt helpommin ja nopeammin löytämään sopivat tekijät omiin kehitysprojekteihisi. Projekteissa hyödynnetään moniosaajatiimejä ja yhteiskehittämistä.

Tutustu muotoilupalveluita tarjoaviin yrityksiin sekä heidän töidensä tuloksiin täällä.

Haasta osaajat ja löydä parhaat tekijät

Jätä viereisellä lomakkeella haaste palvelun asiantuntijoille. Muotocon ohjausryhmä ohjaa viestisi parhaiten kysymykseesi vastaavalle tekijätaholle tai tekijöiden ryppäälle.

Saat meiltä takaisin vastauksen haasteen ratkaisemiseksi sekä tarjouksen tarvittavasta asiantuntijatyöstä. Tarjouksista voit valita itsellesi mieluisimman. Kaikilta Muotocon asiantuntijoilta on vaadittu kattavat referenssit ja kokemusta omalta osaamisalueiltaan. Näin voit olla varma, että valitsemasi tiimi osaa auttaa yritystäsi parhaalla tavalla!

Muotoiluun liittyvää tietoa ja työkaluja

Muotocosta löytyy viimeisin muotoiluun liittyvä keskustelu ja tieto, jonka osaajayhteisö on kerännyt sinun käyttöösi. Keskustelun löydät täältä.

Tietopankki-osiosta löydät käytännön työkalut ja tietoa liittyen mm. muotoiluun, asiakaskokemukseen ja kilpailukyvyn kehittämiseen sekä rahoitusmahdollisuuksien löytämiseen.

Jätä haaste asiantuntijoille

Viestisi *

Yritys

Nimesi

Email *

Puhelin

captcha

Muotoco

Tredea

eu6aika-tunnus-slogan-RGB-C

Yhteystiedot

Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy

Kehityspäällikkö
Aki Anttila
050 365 6664
aki.anttila@tredea.fi

Tilaa sisältö

Syötä sähköpostiosoitteesi tilataksesi blogin artikkelit ja saadaksesi päivityksiä sähköpostitse.